Over

Liesbeth Zuid-Afrika

Hey, ik ben Liesbeth en woon in Vilvoorde (België). Ik ben sinds 2011 vegetarisch en heb een alsmaar groeiende interesse in veganisme. Vegetariër-going-on-vegan zeg maar. Terwijl vegetarisme al erg ingeburgerd is, is veganisme nog veel minder bekend en evident. Daarom neem ik jullie graag mee op zoektocht naar een vegan levensstijl. Ik kook graag en wil via deze site mijn eigen receptendatabase aanmaken en delen. Verder ben ik een echte globetrotter en deel ik graag mijn avonturen en tips met jullie.

Je bent dus op het juiste adres als je vegan bent en inspiratie wil opdoen. Graag vegan wil worden en niet weet waar te beginnen. Ook als je maar af en toe vegetarisch of vegan wil eten, ben je welkom. Of moet je koken voor een vegetariër of vegan? Het makkelijkste is een plantaardige burger of andere vleesvervanger in huis halen wat ongetwijfeld al geapprecieerd zal worden. Maar verras je hem/haar niet liever met een originele maaltijd? En dus ook voor reistips ben je welkom. Vooral als je, terecht, vreest niet volledig plantaardig zal kunnen eten op vakantie. Ik zoek het graag uit!

Waarom vegan? Omdat ik veel van dieren hou, gezond wil leven en het beter is voor de planeet. Er zijn 3 beroepen waar ik vroeger van droomde: dierenarts, ontdekkingsreizigster en marinebioloog. Ik ben duidelijk geen van deze 3 geworden, maar door deze blog kom ik wel erg in de buurt van mijn toenmalige en huidige dromen. Door nu al in minder dan 10 jaar tijd een gigantische evolutie te zien in het aanbod van vegetarische en vegan producten, ben ik er zeker van dat veganisme ooit het nieuwe normaal zal worden. Tijd dus om op de kar te springen en op ontdekking te gaan!