vegan handtas

Fjällräven Kånken Sling beoordeling

Inleiding

Zoals vele mensen heb ook ik in het begin van de coronapandemie grote kuis gehouden. Als gevolg van de lockdown en de tijdelijke werkloosheid. Ken je de opruimgoeroe Marie Kondo trouwens? Ik heb een van haar boeken gelezen. Een echte aanrader! Hieruit volgde het besef dat ik veel te veel spullen heb aangeschaft in het verleden. En nu doe ik mijn best om beetje bij beetje minimalistischer te leven. Hoewel me dat vrij goed lukt, heb ik onlangs toch een nieuwe handtas aangeschaft. Die ik niet echt nodig had. Bij deze deel ik jullie dan ook mijn Fjällräven Kånken Sling beoordeling.

Fjällräven Kånken Sling beoordeling

Waarom deze Fjällräven Kånken Sling?

Vorig jaar zag ik deze okerkleurige handtas in de winkel hangen. Het was liefde op het eerste zicht. Hij ziet er schattig uit, niet te groot, mooie kleur. Met enkele handige compartimenten. En best van al: je kan hem kruisgewijs over je schouders dragen. Een crossbody bag dus. Je tas is dan dicht bij je lichaam. Voor het geval dat er dieven in je buurt zijn is dat handig. Ook heb je je beide handen vrij.

Echter vond ik de prijs wel pittig. Maar toen dezelfde handtas een tijdje geleden in de aanbieding was, heb ik hem dan toch maar gekocht.

Fjällräven Kånken Sling review
Fjällräven Kånken Sling beoordeling oker

Meer details

Deze Fjällräven Kånken Sling bestaat uit:

  • Een mini voorvakje. Daar steek ik oortjes in en lippenbalsem.
  • 2 zijvakjes. Goed voor pennen.
  • Het grootste compartiment. Daar steek ik mijn portemonnee, zakdoeken, vouwbare tas en sleutels in. Soms ook mijn tripod. Achteraan is een afscheiding. Daarachter steek ik soms wat papieren of een notaboekje.
  • Het achterste compartiment. Dit is iets wat de Fjällräven Kånken en de Fjällräven Kånken mini niet hebben. Dit compartiment gaat ook over de hele hoogte en breedte. Maar is niet diep. Daar steek ik mijn iPhone in. De rits is namelijk sneller open dan die van het grootste compartiment. En je draagt deze kant tegen je lichaam aan.

Mijn ontsmettingsgel hang ik aan een van de handvaten. Maar als je potje niet te groot is, past die ook in een zijvakje.

Deze Sling echt klein van formaat: een inhoud van 2 liter. Maar dat past wel bij een minimalistisch leven. 

Fjällräven Kånken Sling ochre review
beoordeling schoudertas

Vegan?

Duurzaamheid is voor Fjällräven erg belangrijk. Al hebben ze producten uit leer. Deze tas bestaat uit 100% vinylon. Daardoor ook waterdicht trouwens. Erg handig!

review vegan handtas
Fjällräven Kånken Sling beoordeling

Fjällräven Kånken Sling Beoordeling

Tot nog toe heb ik hem nog niet erg veel gebruikt. Daar staat tegenover dat ik zijn grote broer en zus al 9 jaar heb en daar zeer tevreden over ben. Dus ik ga ervan uit dat ik van deze tas ook erg lang ga kunnen genieten.

Fjällräven Kånken Original Mini Sling

Zoek je gelijkaardige informatie? Dan vind je mijn artikel over de Magimix CS 5200 XL Premium vast ook nuttig! Komt er zeer spoedig aan.

Had je wat aan dit artikel? Aarzel dan niet te delen op social media!

Op Instagram kan je me taggen @a.Vegan.Voyage en hashtaggen #aVeganVoyage.
Op Facebook kan je de tag @aVeganVoyage gebruiken.
En ook op pinterest ben ik aanwezig.

Heb je nog vragen? Laat gerust een reactie achter hieronder. Ik antwoord ze met plezier.

A Vegan Voyage

4 gedachten over “Fjällräven Kånken Sling beoordeling”

  1. Pingback: Magimix CS 5200 XL Premium Review - a Vegan Voyage

  2. Pingback: Reizen met enkel handbagage - a Vegan Voyage

  3. Mooie fotos! Dat tasje zonder jou op die fotos is niks.
    Misschien wil ik ook zo eentje kopen, die zijn heel populair ook, maar ik wist tot nu toe niet wat er zo bijzonder aan was… nu wel. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *