Faro Tap Air Portugal

Vegan eten op Faro luchthaven

Kun je wel vegan eten op Faro luchthaven?

Die vraag stelde ik me ook eerder deze maand toen ik vrij vroeg op de luchthaven van Faro moest zijn om terug naar België te reizen. Met andere woorden ik had nog niet ontbeten. Uiteindelijk is Faro een kleine luchthaven. Maar na mijn uitgebreide inspectie, kan ik met plezier aankondigen dat je kunt vegan eten op Faro luchthaven. Ik vertel er graag meer over.

Voor de security

  • The Traveller’s Rest: dit restaurantje ligt nog buiten het gebouw van de luchthaven, niet ver van de bushalte. Heerlijk als je nog van de zon wilt genieten in alle rust, want ze hebben een groot terras. Maar je kunt ook binnen zitten. Ze verkopen hier enkele vegan smoothies. Ik nam er eentje met gemengde bessen en appelsap. Hiervoor betaalde ik 4,50 euro. Verder verkochten ze er ook een vegetarisch broodje met onder andere hummus en pesto. Vermoedelijk kun je dit broodje vegan maken als je vraagt de pesto weg te laten.
  • Paul: als er iets is dat Fransen goed kunnen, dan is het heerlijk brood en croissants bakken. Ik ben dan ook al jaren fan van Paul. Al is het nu weer al lang geleden en heb ik mij nog niet verdiept in hun vegan opties. Bij navraag bleek dat ze hier enkel een fruitsalade hadden.
  • Café Delta: volgens mij hadden ze hier ook enkel fruitsalade qua vegan mogelijkheden.
vegan eten op Faro luchthaven The Traveller's Rest

Na de security

  • Subway: bij Subway hebben ze al jaren een veggie patty die vegan is. En nu ook teriyaki vegan kip. Heerlijk! Daarbij komt dat ze nu ook vegan chocoladekoekjes hebben. Voor een menu bestaande uit een footlong broodje met teriyaki vegan kip, groenten, vegan aïoli, een koekje en een drankje betaalde ik 12,40 euro.
  • Soho Coffee Co.: hier hadden ze een vegan wrap, vegan slaatje en een vegan milkshake. Vooral die laatste wil ik nog wel eens testen.
  • Burger King & Pizza Hut: vind je de 2 andere opties nog te gezond, dan kun je hier voor een vette hap gaan. Meestal hebben ze bij deze 2 ketens tegenwoordig ook een vegan optie.
vegan eten op Faro luchthaven Subway

Zoals je ziet, kun je vegan eten op Faro luchthaven. Desondanks het feit dat het een kleine luchthaven is. Volgens mij is het trouwens ook een modern en goed onderhouden gebouw.

 

Zoek je gelijkaardige informatie? Dan vind je deze artikels vast ook nuttig:

Had je wat aan dit artikel? Aarzel dan niet te delen op social media!

Op Instagram kan je me taggen @a.Vegan.Voyage en hashtaggen #aVeganVoyage.
Op Facebook kan je de tag @aVeganVoyage gebruiken.
En ook op pinterest ben ik aanwezig.

Heb je nog vragen? Laat gerust een reactie achter hieronder. Ik antwoord ze met plezier.

4 gedachten over “Vegan eten op Faro luchthaven”

  1. Pingback: Vegan eten in Faro (Algarve) - a Vegan Voyage

  2. Pingback: Vegan eten in Portimão (Algarve) - a Vegan Voyage

  3. Pingback: Vegan eten in Lagos, Portugal (Algarve) - a Vegan Voyage

  4. Pingback: Vegan eten op Lissabon luchthaven - a Vegan Voyage

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *